Circusfans Italia

IL PORTALE DEL CIRCO ITALIANO

BUON SUCCESSO DEL CIRCO ITALIANO IN TURCHIA

33

BUON SUCCESSO DEL CIRCO ITALIANO IN TURCHIA

Attualmente in Turchia si trovano due Circhi italiani ed entrambi stanno riscuotendo un buon successo e, soprattutto, stanno suscitando notevole curiosità.

Nelle scorse settimane vi avevamo mostrato un video ed alcune fotografie del Florilegio dei Togni, questa volta invece vi mostriamo qualche curiosità dal CIRCO APOLLO di proprietà di Maximiliano Rossi Diana ed Elvio Anselmi.

Quello che segue è un’articolo apparso sulla stampa turca

Apollo Sirki’nin Kozyataðý Carrrefour’da heyecanlý gösterileri
14 Nisan 2007 Cumartesi 09:19
Dünyada hayvanlý gösteriler 2008’de bitecek. Son kez hayvanlý gösterileri görmek için Kozyataðý Carrefour önünde gösteri yapan Apollo Sirki’ne seyirciler akýn etti.

Haber : Özkan Altýntaþ


Dünyada hayvanlý gösterileri 2008’de bitecek. Son kez hayvanlý gösterileri görmek için Kozyataðý Carrefour önünde gösteri yapan Apollo Sirki’ne seyirciler akýn etti. Apolla Sirki gösterilerine yaz aylarý boyunca Ýstanbul’un çeþitli semtlerinde devam edecek.

Ýtalya’nýn dünyayý dolaþan en ünlü sirklerinden olan Apollo Sirki Kozyataðý Carrefour önünde bir ay misafirimiz olacak. Timsahlar, yýlanlar, akrobatlar ve herkesi gülmekten kýrýp geçiren palyaçosuyla Ýstanbullular neþeli geceler geçiriyorlar.
hayvan halkalýr kuruluþlrýnýn baskýlarý sonucu 2008’de hayvanlý gösteriler yasaklanýyor ve sadece akrobasi, trapez, sihirbazlýk gibi gösteriler kalýyor. Böylece sirk hayranlarý vahþi hayvanlarýn gösterilerini izleyemeyecekler. Bu yýl Ýstanbul’a son gelen hayvanlý sirk olan Apollo Sirki’nde hayvanlar yanýnda farklýlýkta bulunuyor. ATV televizyonu Yýldýzlar Geçidi adý altýnda bir programý sirkten yayýnlayacak. Deniz Akkaya ile Armaðan Çaðlayan’ýn sunacaðý programda ünlü sanatçýlar sirk cambazlarýnýn yaptýðý hareketleri yaparak yarýþacaklar.

 

Sahnede timsahlarla, yýlanlarla danseden adam. Telin üzerinde kaldýrýmdaki kadar rahat dolaþan ve alevli çemberden atlayan cambaz, trapez ustasý kýzlar, 10 dakikalýk gösteride yüzlerce kýyafeti giyip çýkaran kýzlar, bisiklet üzerinde çeþitli oyunlar yapan cambazlar ve demir kafes içinde ayný anda yarýþan Brezilyalý 4 motosiklet cambazýnýn akýl almaz gösterileri izleyenleri hayretten hayrete düþürüyor. Gösteri boyunca ise palyaçolar izleyenleri gülmekten kýrýp geçiriyor.

 

e questo è il link per un’altro articolo

 

 

AV

19/07/2007 22.36.53

Se questo articolo ti è piaciuto condividilo sui tuoi social utilizzando i bottoni che trovi qui sotto

Translate »
error: I contenuti sono di proprietà di www.circusfans.eu - Contents are owned by www.circusfans.eu.