Circusfans Italia

IL PORTALE DEL CIRCO ITALIANO

GRAVISSIMO IL DOMATORE ANGEL CRISTO

GRAVISSIMO IL DOMATORE ANGEL CRISTO

Il celebre domatore spagnolo Angel Cristo, marito dell’altrettanto famosa Barbara Rey, è ricoverato in gravissime condizioni nel reparto rianimazione dell’Ospedale Parc Taulí di Sabadell dove è stato operato per una perforazione duodenale.

Dalle prime notizie pare che il domatore, 59 anni, si sia sentito male accusando forti dolori addominali al Circo Americano della famiglia Faggioni, dove stava preparando il rientro in pista con un numero di elefanti che sarebbe dovuto avvenire il prossimo 29-09 a Lleida.

Fonte: il giornale on line Diari Avui.

AV

Ángel Cristo, en estat molt greu
per una perforació del duodè

El domador Ángel Cristo, exmarit de l’actriu i presentadora Bárbara Rey, està des de dijous a la nit en estat gravíssim ingressat a la unitat de vigilància intensiva de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, on el van haver d’operar d’urgència per una perforació del duodè. Segons va comunicar ahir a la tarda el centre hospitalari, la situació de l’artista, el veritable nom del qual és Angel Papadopulos Dordi, és de “risc vital” i el seu pronòstic és “reservat”. L’home va haver de ser intervingut durant més de quatre hores.
Ángel Cristo, de 59 anys, estava assajant amb els elefants del Circo Americano, instal·lat a Sabadell, amb el qual volia reaparèixer a les pistes el pròxim dia 29 a Lleida i el 12 d’octubre a Saragossa. Segons va explicar ahir el representant del Circo Americano, Alberto Castilla, durant tot dijous el domador va estar assajant amb els elefants “perquè li feia molta il·lusió tornar a actuar” però cap al vespre va haver de deixar-ho perquè tenia molt dolor a l’abdomen. Cristo va ser traslladat d’urgència a tres quarts de deu de la nit a l’hospital, on li van diagnosticar una peritonitis i immediatament va ser operat.
Ángel Cristo, Medalla d’Or del Festival Internacional del Circ el 1986, és un dels domadors de feres més famosos del món però són les seves relacions amb la seva exdona i fills i els problemes de salut els que l’han dut els últims anys a ocupar pàgines i pàgines de les revistes del cor.
Fill de la contorsionista Margarita Dordi i el trapezista grec Christophol Papadopulos, ha estat atacat com a mínim cinc vegades pels seus lleons.

giornale on line Diari Avui

 

Se questo articolo ti è piaciuto condividilo sui tuoi social utilizzando i bottoni che trovi qui sotto

Translate »
error: I contenuti sono di proprietà di www.circusfans.eu - Contents are owned by www.circusfans.eu.